Jawatan Kosong – Kerani Am & PHP Programmer

Kerani Am
Skop kerja : Kerja2 pejabat & pengkeranian (amboih susah nye nak eja neh)
Gaji RM850.00/= (termasuk EPF & SOCSO) Full Time
Tempat Kerja : Rafflesia Chicken Hut, bawah bangunan The Mall depan PWTC
Web : http://www.rch.com.my
Wanita SAHAJA (ni mmbr aku tu nye requirement bukan aku arr :p )

PHP Programmer
Range Gaji – RM1300 hingga RM1800 (including EPF & SOCSO) + OT
Pengalaman sekurang2nya setahun hingga dua tahun.
Lokasi : Rafflesia Communication (M) Sdn Bhd, tingkat 28, bangunan Putra Place @ The Mall, depan PWTC
Public Transport Terdekat : STAR LRT (stesen PWTC) & KTM Komuter (stesen Putra)
Web : http://www.rafflesiacommunication.com.my

P/S : Ujian akan diberi semasa temuduga bagi memastikan anda memang seorang programmer PHP

Jika berminat email ke nordin[at]rafflesiacommunication[dot]com[dot]my

25 thoughts on “Jawatan Kosong – Kerani Am & PHP Programmer

Add yours

  1. hi din…sy pun din gak…kenal lagi x? may be ko dah lupa kot tapi x pe aku nak tanya pasal keje tu…ade lagi x..tapi aku nak wat part time je..leh ker?

  2. Hai! Saya aza.kalau ada jawatan kosong untuk kerani boleh col saya ke no 017-6995343 kalau boleh kwasan klang/p.klang TQ…

  3. saya memerlukan jawatan sebagai kerani Am tapi tiada pengalaman sebagai kerani Am,jika di berikan peluang saya akan jalankan tanggungjawab sebagai kerani Am.saya harap saya diterima oleh Tuan/Puan.

  4. salam..hai
    saya lia…
    saya ingin tnyala ade lagi tak jawatan sebagai kerani itu..
    saya dalam bulan 11 ni baru abis belajar..
    saya belajar dalam jurusan pengurusan perniagaan dan kesetiausahaan..kolau bleh nak cuba manelah tau ad rezeki ke..
    kalo ad email kat saya ye.. time kasih..
    salam..

  5. salam sume…

    pembantu taska diperlukan:

    -wanita shj
    -taska di bdr bukit raja, klang
    -gaji permulaan rm500
    -kemudahan tempat tinggal + mkn minum disediakan
    -suasana kerja yg ceria

    berminat, sila hubungi sara (019-2761194)

  6. SAYA INGIN MEMOHON JAWATAN KERANI KERANA SAYA ADA KEMAHIRAN DALAM BIDANG PERKERANIAN.HUBUNGI SAYA(0134929245)..TERIMA KASIH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑